Версія для друку Версія для друку

РЕМОНТИ ВЕДУТЬСЯ І ПЛАНУЮТЬСЯ НА МАЙБУТНЄ

Знаєте, кому найбільше клянуть наші автомобілісти? Путіну і нашим путям!
При цьому, одначе, практично від жодного не почуєш аби з нерозумінням ставився до ситуації і водночас не кидав репліку, мовляв, до кінця війни цій біді не зарадити. Іршавщина має приємне виключення із такого загалу на кількох окремо взятих ділянках.
Найперше, нещодавно розпочато ремонт дороги Іршава-Ільниця-Білки-Великий Раковець-Вільхівка на ділянці 0+000-2+800 протяжністю 2,8 км буде виконано ремонтних робіт на площі до 900 метрів квадратних. Більш звично – це ямковий ремонт, коли укладають на пошкоджене полотно дороги асфальто-бетон та видувкою струменевим методом.
Другим етапом буде ремонт дороги Завидово-Загаття-Іршава (0+000-6+300) на 6,3 кілометра таким же методом покриють ямки загальною площею 600 метрів квадратних. Вартість першої ділянки становитиме 1,383 млн. грн., другої – 2,992 млн. грн.
Реалізація цих проєктів стала можливою завдяки узгодженому між різними гілками влади співфінансуванню на рівні обласного бюджету та дольовій фінансовій участі Іршавської територіальної громади. Частка нашої міської ради в даному випадку складає 1,7 млн. грн. Уже невдовзі ми побачимо та відчуємо позитивні результати співпраці Іршаської територіальної громади (міський голова В.А.Симканинець) та Служби місцевих автомобільних доріг Закарпатської області (Р.Є.Пріцак). Роботи виконує підрядна організація ШБУ-77.
Як запевнив Віктор Андрійович Симканинець, влада територіальної громади на цьому не зупинятиметься. Якщо наповнення місцевого бюджету буде продовжуватися такими ж темпами як і до цього часу, то на перспективу є проєкти по ремонту доріг у Осої і Дубрівці.
Допоки що ямковий ремонт виконано на найбільш пошкоджених ділянках міських вулиць: Локоти, Шкільна, Затишна, Комарова, Павлова, Волошина, Борканюка, Партизанській, Ніколаєва та Українській.

Олександра СТАНКО,
студентка І курсу відділеня
журналістики УжНУ.

Ваш отзыв

Ваш коментар