Версія для друку Версія для друку

Без зустрічі світанку всім класом, без мерехтливих суконь було вручено свідоцтва про повну загальну середню освіту випускникам 2022 року Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2

Уже третій рік поспіль закінчують школу одинадцятикласники в дещо незвичних умовах. Без музики, без пісень, без урочистих промов…Ще б пак! Спочатку була пандемія Коронавірусу, тепер – війна. Вже 125-ий день тримається сильна Україна! Навчає, виховує, рід боронить. Ніхто не поставить її на коліна, бо голос дитячий у серці дзвенить.
Зібрання проходило в актовій залі. Тут зібралися учні 11-А та 11-Б класів, вчителі, батьки та гості школи.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя в ім’я світлого майбутнього, щоб світило сонце і сміялись українські діти на Своїй Рідній землі.
Зібрання розпочалося Гімном України, який є символом нашого єднання. Його було виконано з великим піднесенням і гордістю.
Із словами вітання до учнів звернулася директорка школи Ганна Гичка, яка зазначила, що навчання проходило в непростих умовах. Свідоцтва про повну загальну середню освіту отримають 39 випускників. Разом з усіма радіють за них класні керівники: Віра Іванівна Лисичко та Лариса Андріївна Буковецька. Двоє дівчат – Адріана Мойсей із 11-Б та Катерина Демченко із 11-А класу стали золотими медалістками, Станіслав Гуга із 11-А класу одержав срібну медаль..
Випускників привітали також Іршавський міський голова Віктор Симканинець, перша вчителька Світлана Василівна Фущіч, класний керівник 11-А класу Віра Іванівна Лисичко, мама випускника Мар’яна Брич.
Присутні переглянули відеоролик «Одинадцять незабутніх років».
У виконанні учнів 4-А класу прозвучала пісня «Стефанія», яка стала переможцем «Євробачення 2022».
Було зачитано витяг з наказу Іршавського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів «Про видачу свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти, нагородження медалями та Похвальними грамотами «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів» учнів 11 класів». Нагороди юнакам і дівчатам вручили Віктор Симканинець та Ганна Гичка.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар