- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЗВІТУЄ ОФІЦЕР ГРОМАДИ

Напередодні про пророблену роботу поліцейського офіцера громади відділу превенції Хустського РУП ГУНП в Закарпатській області прозвітував лейтенант поліції Іван Пукман. Це перший подібний звіт поліцейського після призначення минулого літа, а в цілому така форма роботи передбачена двічі на рік.
Як зазначив офіцер поліції він спільно із дільничними офіцерами поліції О.Семак, В.Ливдарем, Р.Ливдарем, Р.Гільпертом, О.Демчиком та У. Косянчук обслуговує 19 населених пунктів.
Спектр уваги правоохоронців найширший: від розкриття важких злочинів – до профілактичної роботи серед різних верств і прошарків населення.
Про виконану роботу уважно слухали, а потім і детально аналізували окремі її аспекти, керівники структурних підрозділів Іршавської міської ради, старости та голови декількох громадських організацій, найбільш активних на теренах ОТГ.
Підсумовуючи результати звіту, Іршавський міський голова Віктор Симканинець зробив акцент на високому рівні проробленого поліцейським офіцером громади, необхідності матеріального його заохочення, перспективи доведення до визначеної нормативами кількості таких офіцерів.

Михайло БОРЖАВСЬКИЙ.