Версія для друку Версія для друку

НАЗАРІЇВ ТАЛАНТ ВІДЛУНИЛА − «Кирниченька» з Іршави

30 листопада – останній день осені, всеукраїнський прощальний день із Назарієм Яремчуком. В Іршавському міському будинку культури у день семидесятиріччя неперевершеного співочого таланту його пам’ять вшанував колектив зразкового дитячого фольклорного ансамблю «Кирниченька» під егідою художнього керівника ЕдітиТокар-Канчій. Юні солістки Вікторія Граб із Броду, Анастасія Цібеленко з Іршави,Рената Жідов із Чорного Потоку виконали кращі пісні зі свого репертуару та творчої спадщини Народного артиста України.
Учасники колективу представляють різні населені пункти і разом з ними в залі інтернет-клубу зібралися також представники різних поколінь і різних професій. Окрім них, у мистецькому заході взяли участь хлопці і дівчата зі зразкової студії «Весела арена». Чудову підтримку акції продемонстрували працівники бібліотеки Л.І. Бровді, Г.В.Бровді, в. о. директора Будинку культури І.І. Олексик.
Живим відлунням про геніального співака та його зв’язок із Іршавщиною прозвучав у спогадах про презентацію на сцені цього БК неперевершеної пісні Народного артиста України і нашого земляка Степана Гіги «Яворина»

Михайло Рикітюк.

Ваш отзыв

Ваш коментар