- Нове життя - https://nz-ir.com -

Чужого горя не буває

У минулу неділю, 5 грудня, завершилась святковим концертом акція «Розтопи своє серце – допоможемо дітям разом», яка ось уже 11 рік поспіль проходить на Іршавщині для збору коштів для онкохворих дітей.
659 тисяч гривень!
Ми це зробили! Іршавчани довели, що чужого горя та чужих дітей не буває апріорі, що передноворічні дива трапляються, а найголовніше, ми переконали самі себе, що ми вправі називатись Людьми – чуйними, милосердними і щедрими.
Цього року в цій важливій і потрібній справі ми побили свій власний рекорд – зібрали 659 тисяч 441 гривень. Відповідно, кожна потребуюча дитинка отримає 59 тисяч 957 гривень. Цю суму пожертвували ми з вами: учні та вчителі шкіл, прихожани церков, підприємці, працівники різних установ і компаній, і просто небайдужі жителі нашої громади. Кожен з нас подарував дітям і їхнім сім’ям надію, віру та шанс на звичайне і таке життєрадісне дитинство.
Я вдячний всім, хто допоміг у проведенні акції. Без вас це було б просто неможливо. Вже вкотре, мої друзі та партнери, підприємці та колеги, ви доводите, що я маю на кого покластися і сподіватись. За це безмежне вам спасибі. Переконаний, що добра справа, яку ви підтримали, повернеться вам і вашим сім’ям сторицею.
Вже сьогодні сім’ї отримають конверти із зібраними сумами. Разом з тим, хочу додати, що кожен з вас може підтримати їх і поза акцією, адже це так просто – подарувати частину свого тепла тим, хто зараз цього так потребує.
Наостанок закликаю вас: діліться тим, що палає у вашому серці, але так часто сховане за турботами і клопотами – любов’ю, добром, чуйністю та увагою. В сучасному світі, який заполонили матеріальні блага, цього ой як не вистачає.
Будьмо всі здорові! Із прийдешніми нас всіх святами!

Юрій БУРЯС,
директор Іршавського МЦПО,
організатор акції.