Версія для друку Версія для друку

КАМІНЬ – ДО КАМІНЯ: Дорога – від села до села

Ми стаємо ініціативними, і, що відрадно, цим самим змінюємо своє життя і будні оточуючих нас на краще. Даний вислів цілком можна сприйняти за аксіому, коли дізнаєшся про відрадний факт, який нещодавно став надбанням жителів населених пунктів, що входять до Дубрівського старостату Іршавської територіальної громади. Приватні підприємці І.І.Роман, І.В. Дикий, В.І Квак, С.І. Попович, Я.В.Корпош, П.І. Зейкан, В.Д. Кепич, І.Ю. Микита, В. Симканич, М В. Чорба, В.В. Чорба, В. В. Сочка, В.І.Петрище вирішили поліпшити на краще місцеву дорогу між Дубрівкою і Греблею.
Вимощена бруківкою більше ніж півстоліття тому, вона немов морщинами та пігментними плямами вкрилася доволі частими вибоїнами, ямами і прогинами, що впливало як на комфортність так і на безпеку автомобільного руху.
Хорошу справу ініціативних і спроможних та свідомих громадян підтримала і влада в особі Іршавського міського голови В.А. Симканинця. Віктор Андрійович, до речі, надав Дубрівській громаді для ремонту дорожнього полотна два КамАЗи бруківки. Кінцева сума за виконання всіх робіт стане відома після їх завершення.
На початок поточного тижня було виконано ремонтних робіт більш ніж на п’ятдесят тисяч гривень.
Для цієї відповідальної справи залучили хороших майстрів, мешканців Дубрівки Віталія Луканинця та Томаса Калінаускаса.
Дана ділянка дороги знаходиться на балансі Служби автомобільних доріг в Закарпатській області, тому наша місцева влада профінансувати ці дороги немає можливості. Найбільш складними і масштабними за обсягом стали дві ділянки на дорозі: перша – при сполученні із центральною дорогою і друга – та частина, що прилягає до адмінбудинку та господарського двору колишнього ТзОВ «Дружба».

Олександра СТАНКО,
студентка І-го курсу відділення журналістики філологічного факультету Ужгородського національного університету.

Ваш отзыв

Ваш коментар