Версія для друку Версія для друку

Молоді садять майбутнє

Екологічне виховання підростаючого покоління, зокрема збереження зелених насаджень, є одним із пріоритетних напрямів виховання. У рамках проведення Всеукраїнської акції «Зелена країна» – створюємо ліси разом, учні під керівництвом дирекції та вчителів Загатського ЗЗСО І-ІІІ ст. спільно з працівниками Великодільського лісництва ДП «Довжанське ЛМГ», лісничим І.Ю. Лутаком та помічником лісничого І.В. Синетар з майстрами лісу В.В. Кампо, М.І. Білунка, Р.О. Дуб’юк, В.А. Маргітич, І.В. Котубей висадили дерева на території школи.
Посадили 25 шт. ялини звичайної, каштана кінського – 17 шт., сосни звичайної – 10 шт., туї – 6 шт., берези повислої 10 шт.
Різноманіття порід дерев багато в чому відображає уподобання учнів, шкільних педагогів та їх шефів із лісомисливського господарства.
Звичайно, що багато юнаків уже встигли долучитися до посадки дерев у себе у домашніх садах, під наставництвом батька або дідуся.
Спільна ж акція стане для кожного із них, зокрема, і для всіх колективно відчути себе тією значимою частинкою спільноти, яка своїми конкретними буденними справами творить сьогодення і майбутнє місцевої громади і країни в цілому.

Наталія БІДЗІЛЯ,
педагог-організатор Загатського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

Ваш отзыв

Ваш коментар