- Нове життя - https://nz-ir.com -

Іршавщина – коротким рядком

1. У Імстичові рятувальники ліквідовували пожежу – Irshava News. За повідомленням ДСНС у Закарпатськй області, 20 жовтня, о 22:04 надійшов виклик про загорання надвірної споруди за адресою: Хустський район, Білківська ТГ, с. Імстичово, вул. Борканюка. Пожежею знищено покрівлю на площі 15 м2 та пошкоджено садовий інвентар. Причина й збитки встановлюються. На гасіння залучались дві одиниці техніки 15-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава та державного пожежно-рятувального поста с. Довге.
2. Водія, підозрюваного у скоєнні ДТП у Довгому, взято під варту без застави – Закарпаття онлайн. Суд задовольнив клопотання, погоджене начальником Іршавського відділу Хустської окружної прокуратури, та взяв під варту без можливості внесення застави мешканця с. Осій. Молодика підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, унаслідок чого потерпілому заподіяло тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 КК України). Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася наприкінці минулого тижня в с. Довге. Керуючи автомобілем марки «Mercedes-Benz», підозрюваний на значній швидкості вилетів на узбіччя дороги, з’їхав у кювет і зіткнувся із бетонним містком. Односелець водія, що перебував на передньому пасажирському сидінні, одержав унаслідок зіткнення численні травми та переломи, що відносяться до тяжких тілесних ушкоджень. Наразі у кримінальному провадженні тривають слідчі дії, встановлюються усі обставини аварії.
3. Поліцейські Іршави провели профілактичні відпрацювання. Спільно з бійцями Корпусу оперативно-раптової дії та нацгвардійцями, працівники поліції Іршави провели профілактичні відпрацювання у селі Білки. Правоохоронці відвідали підопічні сім’ї, а також поспілкувалися з тими місцевими жителями, які раніше притягалися до відповідальності за скоєння правопорушень. Окрім того, працівники поліції звернули увагу на виконання жителями необхідних вимог карантинного режиму, правил благоустрою, а також перевірили стан дотримання ними правил безпеки дорожнього руху. У результаті відпрацювань поліцейські склали 23 протоколи про адміністративні правопорушення. Самих же порушників було запрошено до відділу поліції та проведено з ними профілактичну бесіду. Подібні відпрацювання завжди є ефективними, адже допомагають належним чином підтримувати та контролювати стан правопорядку заради безпеки громадян. Про це повідомляє поліція Іршавщини в Facebook.