- Нове життя - https://nz-ir.com -

Чергова висота Івана Вірага увінчалася «золотою медаллю»

Інколи дивуюся, звідки у Івана Вірага з Іршави стільки сил, завзяття і енергії для того, щоб постійно брати участь у престижних змаганнях з мотококросу. І виходить на трасу не просто для того, щоб взяти участь у турнірі, а щоразу радує нас хорошими результатами. Я навіть одного разу наважився його запитати: а що тобі це дає? − Кожна чергова перемога стає стимулом для взяття майбутньої висоти, − усміхнувся спортсмен. І згадав армійське, − Що то за солдат, що не мріє стати генералом?
Цю рису характеру намагається прищепити і своїм вихованцям. Вони повинні жити тим, щоб повсякчас удосконалювати свою професійну майстерність, прагнути добитися чогось кращого і жити майбутнім: що нового принесе день завтрашній. А для цього потрібно постійно самовдосконалюватися, покращувати свої показники. Тільки тоді прийде успіх.
Результативним був для нього виступ і у Ромнах Сумської області на п’ятому етапі чемпіонату України з мотокросу, у якому взяли участь мотокросмени з Чернівців, Києва, Донецька, Полтави, Харкова, Чернігова, Ужгорода.
У теперішній скрутний час важко обійтися без підприємливих людей, які фінансово підтримують розвиток спорту у районі, подають руку допомоги. Цього разу до турніру долучилися Петро Станко і Віктор Товстий.
− Траса була нестерпна, − наостанок ділиться враженнями Іван Віраг, − чорнозем прилипав до коліс, рухатися було дуже важко. Але я зробив усе для того, щоб підкорити чергову висоту.
Успіху тобі, друже!

Василь ШКІРЯ