Версія для друку Версія для друку

Іршавщина – коротким рядком

1. На Іршавщині з літаків скидали вакцину проти сказу – Irshava News. Щороку в Україні у рамках реалізації програми боротьби зі сказом, відповідно до укладених з країнами Євросоюзу Угод, організовуються кампанії з пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу. Зараз розпочалася осіння кампанія з пероральної вакцинації на виконання Угоди між Україною і Угорщиною. Під час її проведення планується розповсюдити 190 тисяч доз. Поширюватиметься вакцина у вигляді брикетів коричневого кольору, розміром 3х3х2 см, вагою 30 грамів із застосуванням авіатранспорту, шляхом розкидання її на мисливські угіддя. Цей препарат має різкий запах рибної муки, він повністю безпечний при поїданні домашніми тваринами і не становить жодної небезпеки для довкілля.
2. Катерина Мойсей посіла 4 місце на чемпіонаті світу в Туреччині. Збірна України, в яку ввійшла вихованка клубу «Вікторія» Іршавського міського Центру позашкільної освіти (ІМЦПО) Катерина Мойсей зуміли взяти участь в чемпіонаті з шашок-64 серед юнаків та дівчат в Туреччині. Першою була класична програма, яка тривала 7 днів. Боротьба була безкомпромісною, жодна з учасниць не оминула поразки. У 8 турі програла одна з фавориток, українка Дарина Лобанова. Чемпіонкою стала Вікторія Іванес (Росія). На другому, третьому місцях українські спортсменки Росана Гринишин-Крук і Дарина Лобанова. Катерина Мойсей по додатковим показникам стала четвертою. Результат нашої юної спортсменки: 5 матчів виграла, три звела внічию і 1 програла. Лише один програш в 18 партіях! Таку гру на подібних змаганнях Катерина ще не показувала. Два роки тому назад була десятою. В швидкій програмі дівчина посіла шосте місце, а в блискавичній стала п’ ятою.
3. Проведено нараду з старостами сіл. Проведено нараду при міському голові із старостами сіл Іршавської громади, щодо підсумків виконання бюджету за 8 місяців 2021 року. Фінансовим відділом міської ради проаналізовано витратну та дохідну частину по сплаті податків і зборів в розрізі кожного села. Кожного старосту було заслухано про роботу в напрямку надходжень до міського бюджету. Їх пропозиції та зауваження взяті до уваги. За результатами наради надано ряд доручень, заплановано виїзні засідання в кожному населеному пункті.

Ваш отзыв

Ваш коментар