Версія для друку Версія для друку

ЧИСТО ЖІНОЧА…ВЕЧІРКА

В останню суботу липня жінки і дівчата мали змогу побувати на атмосферному заході «Summer Beauty Brunch». Подібний вечір у Іршаві проходив вдруге. Вдало підібрані декорації й фотозони доповнювали насичену розважальну програму. На гостей чекала лекція від сексолога Анастасії Павлей розмова з косметологом Крістіною Дячук, Stand-up від відомої гумористки Лєри Мандзюк та майстер-клас з рідкого акрилу від Олесі Смірнової. Голодними також ніхто не залишився, а куштувати різні  смаколики під драйвову музику від DJ– приємно вдвічі більше.

Усі залишилися задоволеними і залишали шквал позитивних відгуків у соцмережах: «Все було нереально красиво! Дуже круто, що такі заходи є в нашій Іршаві! Рада була бути тут»,  – пише Олександра, гостя «Summer Beauty Brunch».

Для гостей підготували й лотерею, де учасники мали змогу виграти цінні призи. Серед них: квитки в Стамбул, сертифікати на одяг, фотосесію, косметологічні процедури, масаж та багато інших подарунків.

Катерина Кікалейшвілі – організатор проєкту зазначає, що захід дав можливість прекрасній половині людства трохи відпочити від звичайних сірих буднів та насолодитися вечором у компанії подруг: «Емоції переповнюють, серце дало збій, але це все неважливо після всіх ваших відгуків, коментарів та слів подяки. Надзвичайно щаслива, що є дівчата, які підтримують тенденцію розвитку та самовдосконалення, що є однодумці, які люблять такі заходи, що не критикують, сидячи на дивані, а йдуть послухати спеціалістів з різних сфер, спілкуватися, ділитися між собою різною інформацією. Так ви відчуваєте любов до себе, стаєте впевненішими в собі, а це означає – привабливими для інших».

Цікаво, що подібний формат зацікавив і чоловіків, які також планують згодом провести щось подібне, а на жінок наступний «Beauty Brunch» чекатиме вже у жовтні.

 

Богдана РЯБЕЦЬ

 
 

Ваш отзыв

Ваш коментар