- Нове життя - https://nz-ir.com -

Не забуваймо про тих, хто трудився поруч з нами

Таким був основний лейтмотив виступу на вшануванні 70-річниці з дня народження оглядача гідротехнічних споруд Михайла Дубровки із Нижнього Болотного начальника Берегівського міжрайонного управління водного господарства Петра Скраля.
−Михайло Михайлович майже двадцять вісім років трудився в Іршавській дільниці, − зазначив Петро Іванович. − Це дуже скромна, порядна і чесна людина, добре знає свою роботу, завжди на нього можна було покластися. Він служив хорошим прикладом для інших.
То лише на перший погляд робота оглядача гідротехнічних споруд непомітна. А насправді працівники дільниці постійно в роботі. У ці спекотні літні дні впорядковують русло річки Боржави, косять траву, утримують в належному стані прибережні водозахисні смуги.
Петро Іванович відзначив також, що груднева повінь 2017 року завдала чимало шкоди с.Вільхівка. Були підтоплені будинки, від великої води постраждали 217 дворогосподарств та дорога. Майже цілодобово працювали рятувальники. Вони все зробили для того, щоб побороти стихію.
Разом із Петром Івановичем прийшов привітати Михайла Дубровку і начальник Іршавської експлуатаційної дільниці Берегівського МУВГ Василь Турянин. Разом їм було про що згадати.

Василь БУЖОРА