Версія для друку Версія для друку

Талановита Рената Жідов

Людина або народжується з талантом, або дуже довго працює, щоб його розвинути, але, так чи інакше, потрібно дуже наполегливо працювати, щоб хоч чогось добитися у справі, яку ти любиш. Рената Жідов − це яскравий приклад молодого покоління, що невтомно прокладає собі шлях в успішне майбутнє. Рената, не побоюсь цього слова, співачка, яка своїм голосом змогла розчулити не одне серденько. Уродженка села Чорний Потік, вихованка ансамблю «Кирниченька» вже в такому юному віці має непоганий список перемог. Нещодавно в столиці Данії, в он-лайн режимі відбувся конкурс «Копенгаген старс – 2021», де молода співачка виборола перше місце в номінації «Естрадний вокал». Рената часто виступає на шкільних святах Чорнопотіцької ЗОШ, на урочистих подіях, які проводяться в місті Іршава або навіть на весіллях.
Без перебільшень, дівчина має справжній талант. Як вона сама заявляє, улюблену справу навіть не думала покидати, бо займається тим, що їй справді подобається. Проте про майбутнє також не задумувалася, каже, що все тільки попереду. Як на мене, у Ренати дуже правильний підхід до життя, вона живе тут і зараз, і займається улюбленою справою, що може бути краще?
Насправді, співати − це вже не така й проста справа, хоч у Ренатки обидві бабусі мали хист до співу, роботи над собою вона проводить не мало. Перед кожним виступом безліч репетицій та купа зусиль, щоб все пройшло ідеально.
Полюбляє юна співачка творчість Христини Соловій, частенько виконує її композиції. Для будь-якого виконавця ще дуже важливо себе вміти подати, я на власні очі декілька разів бачила виступи Ренатки, і в неї дуже гарно виходить зарядити публіку своєю енергетикою, а від її співів йдуть мурашки по шкірі. Думаю вона, це гордість як ансамблю «Кирниченька», так і села Чорний Потік і нашого колишнього району в цілому. Завжди захоплююся такими людьми, що по справжньому горять справою, яку люблять. Це дуже гарний приклад для інших. А ми будемо сподіватися, що ще не один раз почуємо ім’я цієї талановитої дівчини, і її список перемог та творчих злетів буде тільки збільшуватися.

Аліна Щока

Ваш отзыв

Ваш коментар