- Нове життя - https://nz-ir.com -

Ковток перемоги з чаші турніру робить у п’ятому турі Першої ліги Західної зони футбольний клуб Заріччя

Після двох поразок поспіль, Заріччя приймало гостей з Перечина, які перед цим у двох останніх іграх здобули три очки.
 Отже, «Заріччя» – «Хімік» розпочали суботню гру командами юнаків. Зарічани здобули свою першу перемогу і неабияку, а саме забили три голи проти одного з лідерів чемпіонату. 3:1 – впевнена перемога клубу з Іршавщини робить маленьку революцію в турнірній таблиці юнаків Захдіної зони, зміщуючи лідера, підопічних Бучка, з першої позиції, і здобуття своїх перших балів, які дозволяють піднятися з останньої позиції відразу на дві вверх.
Після успішної перемоги молодших, гру розпочали дорослі футболісти. З початку матчу Заріччя контролює гру і вже на перших хвилинах Василь Зан струсонув перекладину. У гостей мало що виходить попереду, тоді як зарічани, навпаки, створюють момент за моментом, виграючи 2:0 за кутовими, після одного з яких лише диво рятує ворота «Хіміка» від розстрілу впритул. 
Після «братнього» пасу від Василя, дев’ятий номер «Заріччя» Віктор Зан на замаху відрізає захист в штрафному гостей та відправляє м’яч у лівий нижній кут від Скубенича. Рахунок стає – 1:0. 
Емоції підігріваються після жорстокої гри з боку гостей, гравець яких створив не обов’язковий фол на боковій лінії, провокує правого хавбека Михайла Томича на агресивні дії, суддя вимушений карати обох гравців жовтими картками – Ярослава Короля з «Хіміка» та Михайла Томича.
Перший удар по воротам Пунька здійснює той же 4-ий номер перечинського клубу, Ярослав Король, але не влучає у рамку. Дуже небезпечний удар зі штрафного від Утцюського, але голкіпер переводить м’яч за поле.
Після перерви з роздягальні за Заріччя вийшов 20-ий номер Юрій Булеза замість Віктора Зана, у команді гостей без замін. Вихід один на один гравця «Хіміка» зупиняє офсайд. Олександр Дякулич проводить ще одну заміну і замість правого півзахисника Михайла Томича випускає 10-го номера Сергія Караслая. 
«Хімік» почав більше контролювати м’яч у другому таймі, в одному з епізодів 11-ий номер перечинців не реалізував вихід один на один з Пункьом. Тренер господарів не може бути впевненим при рахунку 1:0 і посилює лінію атаки свіжим Горзовом замість втомленого Віктора Зана. 
Палюче сонце збавляє темп гри, проїзджаюча мимо заріцька вантажівка звуковим сигналом вітає футбольне дійство. І в цей момент Юрій Булеза, який вийшов на заміну в другому таймі, виправляє свою помилку, вирізаючи ювелірний пас у штрафну гостей в ноги технічного Василя Зана, який збільшує рахунок матчу – 2:0. І немов від радості за рідний клуб, православний храм, що розташований навпроти стадіону, починає бити в дзвони. Заміни в гостей не рятують «Хімік» від поразки, опускаючи перечинців на одну позицію вниз у турнірній таблиці. 
У наступному турі п’яті зарічани поїдуть в сусіднє Боржавське, а дев’ятий – Перечин прийматиме також дуже близький «Невицький замок».
Склад команди Заріччя: Богдан Пунько, Руслан Максим, Ярослав Боднар, Ярослав Ільков, Михайло Томич, Володимир Томич, Віктор Зан, Василь Зан, Василь Симканич, Іван Кепич.
Заміна: Дмитро Марків, Сергій Караслай, Олександр Совтан, Ярослав Горзов.
Головний тренер: Олександр Дякулич
Президент клубу: Сергій Караслай 

Микола МАРГІТА