Версія для друку Версія для друку

“Кам-бек по-іршавськи”

Анонсом матчу між Іршавською “Бужорою” та футбольної команди СДЮСШОР міста Ужгород слугувала інформація щодо юного складу останніх, а також виступом юнаків з футбольного клубу «Ужгород», який грав на Українську першість. Головним арбітром згідно Федерації футболу Закарпаття, був назначений Іван Вовчанський.
Зі слів президента клубу Олексія Марковича, команді “обов’язково потрібно пропустити”, щоб почати забивати. Тож і на цей раз не було несподіванкою, коли після свистку в роздягальню команда гостів випереджувала іршавчан на один гол. І так вже третю гру підряд Іршавська «Бужора» одержує вольову перемогу в Закарпатській першості. Але настанови головного тренера “Бужори” Івана Білака в другому таймі приніс свої плоди. Зрівняти рахунок на середині другого тайму зміг ударом головою Іван Бандурович. Потім за ним пішли другий і третій голи відповідно, вивів іршавчан вперед Михайло Мигович і Роман Мидянчик закріпив перемогу господарів.
Отже, рахунок 3-1 на користь іршавчан виводить містян в топ-3 Вищої Ліги Закарпаття в турнірній таблиці, наступні матчі «Бужора» відправиться в Рахів до місцевого спортклубу “Карпати”, а підопічні Івана Ковача гостюватимуть у клубу “Медея” Оноківської ОТГ.
Юнацька команда «Бужори» програла 0-1. Підопічні Віктора Цогли не змогли нічим відповісти на забитий гол СДЮСШОРу, через що й посідають передостаннє місце в рейтингу очок.
Хороший стан стадіону “Авангард” та сумлінна праця наставника та президента, зробить все, щоб порадувати вболівальників так як і в минулому році, коли виграли всі можливі командні титутли Закарпаття.
Склад ФК”Бужора”: Василь Русин – Василь Росул, Станіслав Кохан, Андрій Ломага, Іван Веждел – Іван Бандурович, Ерік Івашко, Михайло Мигович, Юрій Сінкін, Сергій Яцкулинець, Роман Мидянчик, Іван Качур.

Микола МАРГІТА

Ваш отзыв

Ваш коментар