- Нове життя - https://nz-ir.com -

У громаді відзначили День захисту дітей

Уже традиційно перший день літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток і батьків, а й нагадування  про необхідність захищати права малечі, турбуватися, щоб  юне покоління нашої країни росло в безпеці, було здоровим і щасливим, вчилося і займалося своїми улюбленими справами.
Міжнародний день захисту дітей вперше був запроваджений в 1950-му році в 51 країні світу. ООН підтримала цю ініціативу й оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямків своєї діяльності. І уже 71 рік поспіль цей день відзначає увесь світ. В Іршаві святкування відбулося 1 червня в центральному парку.

SONY DSC

Міський голова Віктор Симканинець звернувся до всіх присутніх із вітальним словом: «Милі дітки, я бажаю вам насамперед здоров’я, наснаги, щоб ви жили в чудовій, мирній державі, яка дбає саме про вас. Бо ви – наше майбутнє».
Для маленьких жителів розробили насичену і яскраву розважальну програму. А щоб зробити цей день ще більш святковим та подарувати малечі незабутні враження, організатори підготували для них змагання-естафету, малювання на асфальті, святковий концерт та солодкі подарунки. Програма заходів була настільки різноманітною, що локації конкурсів охопили не тільки паркову зону, а й сквер та центральну площу, де на діток очікували атракціони.
Гучні дитячі розмови, забавні ігри, дзвінкий сміх лунали звідусіль, а отримані емоції запам’ятаються ще надовго. Дитинство – це чудова пора, де кожен день має бути веселим, а свято для малечі не закінчується, адже попереду їх найулюбленіша пора – літні канікули.

Богдана ШМУЛИГА.