- Нове життя - https://nz-ir.com -

злива – не перешкода

Змагання з мотокросу завжди викликають жвавий інтерес. Бо проходять вони на належному професійному рівні, з участю відомих спортсменів, які вже добре зарекомендували себе на різних престижних турнірах і показали відповідну майстерність і високий клас. А ще старанно і наполегливо готуються до них організатори, які все роблять для того, щоб траса відповідала міжнародним вимогам. Тим більше, що до змагань завжди прикута неослабна увага мас-медіа.
Господарям змагань довелося чимало потрудитися над тим, щоб впорядкувати як слід трасу до проведення другого етапу чемпіонату України з мотокросу, який відбувся 22-23 травня в м. Бучач Тернопільської області. Відчутну допомогу нам надав Іршавський міський голова Віктор Симканинець.
У змаганнях, які проходили за вкрай несприятливої погоди (дощ і вітер не давали можливість сповна розкрити свій талант, майстерність і професіоналізм), взяли участь команди мотоклубів Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської, Чернівецької, Дніпропетровської, Полтавської, Запорізької, Київської та Закарпатської областей.
У загальнокомандному заліку наша область посіла третє місце. Третю сходинку п’єдесталу зайняв іршавчанин Владислав Віраг. Батько − Іван Віраг, керівник мотоклубу м. Іршава, гордиться своїм сином, який постійно покращує свій результат.
− Змагання пройшли на високому спортивному рівні, − продовжує розмову Іван Віраг. − Навіть злива не стала мотокросменам на заваді. Хоча нелегко було борсатися слизькою, розбитою трасою і долати калюжі. Та мотокросмени навчилися долати труднощі, проявляти волю до перемоги.

Василь ШКІРЯ