- Нове життя - https://nz-ir.com -

Іршавщина – коротким рядком

1. В Іршаві сталася страшна пожежа. Інцидент трапився 23 травня по вул. Партизанській. Як повідомляють очевидці, зайнялася літня кухня, у якій окремо проживала жінка. Жителька сильно постраждала, її екстрено госпіталізували до реанімаційного відділення Іршавської міської лікарні. Вогнем знищено перекриття та покрівлю на площі 30 м2. Причини та наслідки пожежі наразі встановлюються.
2. Іршавчани прибирали ліс. Як повідомляє Irshava News: 22 травня, небайдужі іршавчани самоорганізувавшись провели суботник в лісі неподалік Іршави. Активісти зібрали 12 великих пакетів сміття. Наступна зустріч активістів відбудеться 18 червня о 17:00 біля Іршавського ліцею №1, триватиме 3 год. Запрошуємо всіх охочих!
3. ДТП у с. Дубрівка. 22 травня авто, за кермом якого сиділа жінка, влетіло в огорожу приватного будинку. Свідки події повідомляють, що водійка була в нетверезому стані і їхала на великій швидкості. Постраждалих немає. Причини ДТП встановлюють правоохоронці.
4. Юні призери. «22 травня солісти вокального гуртка «Юні зірочки» МЦПО, керівник Поляк Вікторія Вікторівна мали змогу взяти участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Феєрверк талантів» 2021 м. Львів. Вони отримали чудові результати! У першій віковій категорії Софійка Грабар отримала 1 – місце; Софійка Ілляш 2 – місце; Євка Карабиньош 3 – місце; У другій віковій категорії, Каролінка Луканинець та Анічка Чедрик отримали 2- місце; Бажаємо і надалі Вам творчих злетів та нових перемог!», – Іршавський МЦПО.
5. Відзначили Міжнародний день музеїв. Як зазначено на сайті відділу освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї, молоді та спорту Іршавської міської ради: «18 травня 2021 року, у Міжнародний день музеїв, лідери шкіл Іршавського ОТГ завітали до нашого історико – краєзнавчого музею, директором якого є Світлинець А.А., відомий краєзнавець. Під час екскурсії він розповів, що таке музейна установа, які є типи музеїв та їх роль у збереженні нашої історичної спадщини. Коротко ознайомив присутніх із цікавими та унікальними об’єктами колишнього Іршавського району».
6. Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 год. 25 травня:
– за минулу добу у 38 осіб підтверджено коронавірус методом ПЛР;
– відсоток завантаженості ліжок у закладах охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з підозрілим/підтвердженим випадком COVID-19, – 13 %;
– Іршавщина – 0 осіб за добу. Всього – 3080 осіб