Версія для друку Версія для друку

Віра проявляється у добрих справах

Останніми роками на долю голови правління Іршавської райспоживспілки Сергія Лупака випало чимало важких випробувань. Але не зважаючи на все, він сповнений достатньо сил і енергії долати життєві труднощі, продовжує робити добрі справи, започатковані кілька років тому. Бо Господь вчить, впевнено говорить він, що християнська віра повинна проявлятися в добрих справах до ближніх.
− Кожна пожертва (особисто я в цьому твердо переконався), − каже Сергій Андрійович, − надзвичайно цінна для людей, які потребують допомоги. Незважаючи на те, що надворі ХХІ століття, кількість тих, хто потребує помочі, не зменшується.
Уже доброю традицією стало для нього напередодні Великодніх свят вітати ветеранів споживчої кооперації і людей з обмеженими фізичними можливостями зі Світлим Християнським Воскресінням і вручати їм подарункові набори і пасочки.
Кожен із присутніх одержав смачну і запашну пасочку і продуктові набори (а хто особисто не міг прийти, йому доправили передсвяткові подарунки додому). Про це подбали майстри своєї справи Сілецької і Довжанської хлібопекарень.

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар