- Нове життя - https://nz-ir.com -

Іршавщина – коротким рядком

На Іршавщині жінка збила дитину. Автопригода трапилася в с. Сільце 20 квітня. Інформація про стан потерпілої та причини аварії уточнюється.
***
«Іршавські рятувальники ліквідували пожежу навісу сіна», – повідомляє ГУ ДСНС України у Закарпатській області. 20 квітня о 14:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу навісу з сіном, розташованому на території приватного обійстя. Подія трапилася в с. Хмільник, що належить до Кам’янської територіальної громади Берегівського району. Загорання побачила власниця господарства, яка разом із сусідами намагалася загасити вогонь до приїзду пожежників. За викликом на місце направили відділення 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Іршава. Бійцям знадобилося майже дві години, аби загасити півтори тонни сіна: о 15:38 пожежу локалізували та о 16:00 остаточно ліквідували. Вогонь знищив сіно та пошкодив покриття навісу на площі 15 кв.м. Наразі правоохоронні органи встановлюють причину виникнення пожежі та суму завданих збитків.
***
Пожежа знищила житловий будинок. 22 квітня, надвечір у селі Луково Білківської ТГ вогонь знищив хату. На місці надзвичайної події працювали рятувальники. У той же час, боротися із займанням допомагали і односельчани. ”Вогнем знищено мансардний поверх на площі 80 м2 та речі домашнього вжитку. Причина й збитки встановлюються”, – повідомили в ГУ ДСНС України у Закарпатській області.
***
Поліцейські задокументували двох порушників, які керували автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. У місті Іршава працівники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf». За кермом автомобіля перебував місцевий житель. У ході спілкування з порушником поліцейські запідозрили, що він перебуває під дією наркотиків. Для перевірки водія доставили для медосвідчення в районну лікарню, де лікар підтвердив, що чоловік перебуває під дією наркотиків. Наступний випадок трапився на автодорозі між населеними пунктами Іршава-Сільце, де працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Pаssаt», який рухався без увімкнених габаритів освітлення. За кермом перебував житель села Довге, який також перебував з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити відповідну процедуру.На правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи за керування транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння. Водійськіпосвідчення від порушників вилучили. Адмінматеріали буде скеровано до суду для прийняття відповідних рішень. Про це повідомляє поліція Іршавщини.