- Нове життя - https://nz-ir.com -

Іршавщина – коротким рядком

1. У соцмережі Фейсбук оприлюднили ретро фото Іршавського міського парку. Світлина зроблена приблизно в 1960-1970 рр. «Зараз на цьому місці залишилася лише бетонна основа», – пише Андрій Зейкан, який і опублікував зображення на своїй сторінці.
***
2. 16 березня потужний вітер зніс металеву конструкцію автобусної зупинки на Іршавщині. Вона впала в с. Довге, ніхто з людей не постраждав внаслідок аварії.
***
3. Труп чоловіка у с. Вільхівка. Моторошну знахідку виявили 22 березня у криниці. Як стало відомо мешканець села близько 02:00 ночі вийшов у напрямку лісу та не повернувся. До поліції звернулася дружина загиблого. Було організовано рятувально-пошукові роботи. Чоловіка було знайдено у криниці на території дворогосподарства, де він і проживав. При огляді ознак насильницької смерті не виявлено, тіло передано на експертизу.
***
4. Молодь Іршавщини прибирала берег річки. «Дякуємо активній молоді Приборжавського за організацію та проведення толоки, молоді з Довгого за долучення, органам місцевої влади Довжанської ТГ та адміністрації школи за підтримку. Сподіваємося наступного разу нас підтримає більше дорослих. А ті, хто смітить, подумають про наслідки і не будуть викидувати сміття біля річки і на полях.» – йдеться в повідомленні Галини Левко в Фейсбук.
***
5. У с. Приборжавське підпалили суху траву. Через теплу погоду та сильний вітер підпал перетворився в масштабну пожежу. Вогонь було видно за понад десять кілометрів, а дим накрив велику територію села.
***
6. У Білках знову збирається акція протесту. 26 березня водії та місцеві мешканці хочуть заблокувати дорогу обласного значення через її жахливий стан. Організатори обіцяють розгортати намети, якщо влада їх не почує і не розпочне негайний ремонт. Пропускатимуть тільки поліцію, швидку та пожежну.
***
7. Учасник смертельної ДТП, в якій загинув футболіст іршавської Бужори Мирослав Мудра, вимагає зняти з його авто арешт. Судове засідання за участі адвоката заявника, прокурора та потерпілої сторони відбулося 19 березня. Адвокат просив зняти арешт з «Volkswagen Caddy», що належить його клієнту, котрий проходить по справі як свідок. Зіткнення саме з цією машиною змінили траєкторію руху авто, яке вилетіло на узбіччя і здійснило наїзд на футболістів.