- Нове життя - https://nz-ir.com -

DiaDia

Шопінг в інтернеті вже давно почав витісняти всім добре відомий спосіб покупки – в магазині або на ринку. Люди активно користуються інтернетом, щоб підібрати собі одяг і аксесуари, купити техніку і нові гаджети, або навіть просто порівняти ціни на різні товари. Лише декілька кліків – і омріяна річ, оплачена через кілька днів, уже чекає на вас у відділенні пошти.
Діана Сидунчак, жителька м.Іршави, створила, 5 років тому, свій власний бренд DiaDia, а разом з ним і Instagram сторінку – diadia_official. Саме сторінка в Instagram користується популярністю серед прекрасних українок, які мають можливість купити трендові речі. У DiaDia є власний сучасний швейний цех у Іршаві, де працюють найкращі спеціалісти своєї справи. Бренд вже добився визнання та прихильності серед тисячі щасливих клієнтів в інтернеті.
«Якість – наше все. Ми несемо відповідальність за кожну річ, пошиту під нашим брендом, тому контроль якості посідає ключову позицію у нашому виробництві» – розповідає Діана, власниця бренду DiaDia . Адже, саме якість – головний показник купівлі онлайн.
Дівчина розповідає, що спочатку вона сама працювала і заміняла всіх. Зараз, це велика та дружня команда, де кожен займається своїми справами. Щоб продавати товар онлайн, бренд покладає багато зусиль. Це не просто виставити фото сукні і все – товар продано, за цим стоїть клопітка праця не одної людини. Це швеї, моделі, фотографи, менеджери, які спілкуються з клієнтами, оформлюють та пакують замовлення.
Діана разом із своєю командою, продовжують творити нові ідеї та образи. Крім жіночого одягу, нещодавно, у них з’явилися чоловічі спортивні костюми.

Яна Артимович,
студентка відділення
журналістики УжНУ.