Версія для друку Версія для друку

Зимова першість Іршавщини стартує 21 лютого

У п’ятницю, 29 січня, в іршавському Будинку дитячої творчості відбулося організаційне засідання з проведення розіграшу Зимової першості Іршавщини з футболу 2021 року. Попередньо бажання брати участь в змаганнях проявили керівники 8 клубів.
За територіальним принципом команди буде поділено на дві групи : Східну (“верховинську”) групу “А” та Західну групу “Б”. Матчі Східної зони вирішено проводити на сільському стадіоні у Приборжавському. Поєдинки групи “Б” вже традиційно відбудуться в Заріччі, а запасним буде поле ДЮСШ м. Іршава.
Також оргкомітетом було прийнято рішення, що півфінальні поєдинки, матч за третє місце та фінальний двобій заплановано провести на сільському стадіоні “Дружба” с. Дубрівка.
Також вирішено, що реєстрація гравців даного турніру буде проводитись не по Єдиній базі ФФУ, але при умові, що гравець може бути заявлений тільки за одну команду на території Закарпатської області. Виключення можливі тільки для гравців, які виступають у дитячо-юнацьких лігах ФФУ – таким гравцям дозволено брати участь у Зимовій першості 2021!
Представники команд одноголосно підтримали пропозицію голови ФФІ щодо того, щоб проводити реєстрацію гравців до півфінальної стадії.
8 лютого 2021 року, офіційно стартувала заявка команд, які бажають прийняти участь в цьогорічній Зимовій першості! Вона триватиме до 19 лютого!

Василь Попович,
голова Федерації футболу

Ваш отзыв

Ваш коментар