- Нове життя - https://nz-ir.com -

Назавжди залишиться у наших серцях

Болюча звістка засмутила наші душі – 13 лютого, на 63-ому році життя, перестало битися серце Сич Ольги Петрівни з Іршави. У потойбічні світи відійшла людина, яка зігрівала нас своєю добротою і теплотою, дарувала людям радість, завжди готова була прийти на допомогу тим, хто цього потребував.
Народилася О.П.Сич 4 грудня 1958 року в с.Лоза. В 1976 році закінчила Іршавську середню школу. Того ж року розпочала трудову діяльність в Іршавській райсільгосптехніці. В 1982 році закінчила Ужгородський державний університет за спеціальністю «Фінанси і кредит».
У системі соціального захисту населення працювала з 2001 року. За час роботи проявила себе відповідальною, старанною, діловою, дисциплінованою і принциповою. Всі проблемні питання вирішувала дуже дипломатично. Користувалася заслуженою повагою і авторитетом в управлінні та спеціалістів району. Нам працювалося із нею надзвичайно легко і невимушено. Ніколи не нарікала на труднощі, а знаходила шляхи вірішення.
На заслужений відпочинок пішла з посади першого заступника начальника управління соціального захисту населення Іршавської райдержадміністрації.
Світла пам’ять про Ольгу Петрівну назавжди залишиться в наших серцях. Висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким покійної. Вона назавжди залишиться у нашій пам’яті.
Нехай Бог дарує їй Царство Небесне!

Із глибоким сумом колектив управління соціального захисту населення
Іршавської райдержадміністрації.