- Нове життя - https://nz-ir.com -

Наша пошана

Невідомо, як скоро, але рано чи пізно Україна перейде на григоріанське літочислення, і Різдво Христове ми святкуватимемо 25 грудня. Це питання цивілізаційного вибору формування нової ідентичності українців. Але при цьому навряд чи перестанемо відзначати Старий Новий рік. Надто вже глибоко укорінена ця народна традиція у загальну свідомість, вона дарує нам чудову традицію ще одного свята усталену щоденну гонитву за можливістю побажати один одному здоров’я, сімейного благополуччя і родинних статків. Та й взагалі всього, що приносить маленькі радощі у наше життя.
Питання дати відзначення Різдва Христового і Старого Нового року постало не сьогодні, але останнім часом воно доволі актуалізувалося. Зважаючи на ці та інші обставини, саме у цьому числі «Нового життя» редакція вирішила пошанувати давніх і нових друзів часопису.
Вони різні за категоріями віку, статків, соціального стану та інше, тим не менш, ми цінуємо їх підтримку і увагу до редакції у будь-якій формі: матеріального вираження, словесної підтримки, активної участі у передплатній кампанії. Зокрема, особлива учта тим, хто підтримав газету у її новітньому починанні – розіграші читацької лотереї. Без зайвого епатажу, але і без такої ж частки скромності скажемо, що нам вдалася дана акція. Не зовсім так, як було задумано, бо із триста з лишком тих передплатників, хто уже вирішив читати нас впродовж цілого 2021-го року, тільки трохи більше двох десятків вирішили зіграти з нами на удачу. Що ж, ґратулюємо всіх, а лотерейників – по-особливому.
У першому цьогорічному числі «Нового життя» редакція вже встигла оприлюднити імена шанованих наших меценатів.
Але на то і дано нам свято Старого нового року, аби ми не забули нікого і принагідно назвали і давніх, і нових друзів. Друзів же ж не ділять на категорії.
Ганна Ляшко, с. Осій, Михайло Ломага, с. Брід, Іван Лендєл, с. Арданово, Петро Пітра, с. Білки, Михайло Ціцак, с.Імстичово, Юрій Саморига, м. Іршава, Юрій Ломага, с. Брід, Іван Бандурович, с. Ільниця, Василь Ловска, с. Ільниця, Василь Павлище, с. Ільниця, Василь та Любов Філеші, м. Іршава, Оксана Сідор, с. Климовиця, Володимир Кампо, м. Київ, Василь Гецко, м.Ужгород, Марія Звонар, с. Осій, Юрій Світлик, м. Іршава, Іван Волошиновський, с. Ільниця, Андрій Данканич, м. Іршава, Юрій Буряс, м. Іршава, Василь Попович, м. Іршава, Василь Турянин, с. Осій, Наталія Данканич, с. Крайня Мартинка, Наталія Ганчич, м. Іршава, Мар’яна Меренич, м. Іршава, Мирослава Зілинець, Сергій Лупак, о. Василь Ігнат, Іван Терпай, Василь Туряниця, Віктор Товстий, Томаш Вереш, Роман Жибак, Юрій Бабич, Антоніна Глиба, Вадим Осійський, Денис Чіка, Василь Кинів, Іван Цільо, Василь Ледней, Михайло Лендєл, Марта Лендєл, Світлана Чепак, Микола Лендєл, Олександр Кормош, Володимир Малиновський, Віктор Симканич, Віктор Симканинець, Марина Васько, Михайло Станинець, Василь Зейкан, Михайло Мушка, Іван Бідзіля, Петро Олійник, Іван Воскобійник, Анастасія Іванчо.

Колектив редакції газети «Нове життя»