Версія для друку Версія для друку

Ветерани праці та люди з обмеженими можливостями не залишились без подарунків. Про це подбав голова рСС Сергій Лупак

Сергій Андрійович вже не вперше проводить благодійну передноворічну і різдвяну акцію.Перед тим, як вручити присутнім подарункові набори, він привітав усіх присутніх із Новим роком та Різдвом Христовим, побажав їм міцного здоров’я, щастя і добра.
– Добробуту вам і злагоди! – мовив він. – Нехай кожен прийдешній день дарує нам безмежну радість, натхнення та задоволення від життя, а зимові свята хай подарують незабутні моменти радості, надихнуть на здолання нових горизонтів. Не хворійте, почувайтеся окрилено й легко! Дай, Боже, вам любові і тепла, добра в сім’ї і затишку в оселі. Із чудовими святами радості і мрій!
Сергій Лупак подарував усім присутнім продуктові набори.
Потім вітальне слово було надано голові районного Товариства людей з особливими потребами Михайлу Ісаку. У своєму короткому виступі він подякував Сергію Лупаку за ті доброчинні акції, які він проводить уже впродовж десятків років. Не забуває він привітати і ветеранів та людей з обмеженими фізичними можливостями і напередодні паски.
Михайло Ісак побажав присутнім щирої радості і великої пошани, блага і світлого щастя, достатку в домі і теплоти рідних сердець, відради душі й бадьорості на довгі роки.

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар