Версія для друку Версія для друку

Галерея щасливих облич

Зауважте, шановний читачу, що своє щастя переважно ми усвідомлюємо вже опісля. Згадуючи ті, так бажані, до того миттєвості стану душі, на той момент забуваємо самі собі про це просто нагадати. Добре, що поряд маємо рідних і близьких, друзів, знайомих, а інколи навіть тих, хто в силу професійних обов’язків юридично, документально, технічними засобами фіксує такий короткий і водночас неймовірно піднесений душевний стан.
Майже не помічаючи оточуючих, мимоволі, переважно не знаючи слів великого французького романтика Антуана де Сент-Екзюпері, підтверджуємо його думку «Любити – це не означає дивитися один на одного, любити – це означає дивитися в одному напрямку». В єдиному напрямку спільного майбутнього, яке перед Богом і свідками – перед людьми освячує над нами священик у храмі.
Не промине багато хвиль ріки часу, як ми вже утрьох стаємо перед олтарем, аби розширити коло щасливих, бо долучаємо до нього найбільш бажану і найріднішу у світі душу, якій дали земне життя, а святий отець долучає немовля до батьківської віри Христової. Нам здається, що саме ми вчитимемо його азам буття, а неперевершений Марк Твен твердив: «Дитина завжди здатна дати дорослому три уроки: вона весела без будь-якої причини, завжди чимось зайнята і вміє будь-якою ціною домагатись бажаного».
Ми постійно живемо з бажаннями. У них, здійснених та нереалізованих, впродовж земного шляху минають будні і свята, їх відлічують рядові дні народження і красні ювілеї. Прислухаймося до наших бажань, то, можливо, і сповниться у нашій долі мудрий афоризм майже двотисячолітньої давності сучасника і друга Сенеки, одного із найоригінальніших римських поетів Марка Валерія Марціала: «Уміти насолоджуватися життям – значить жити двічі».
На цих світлинах, які різними шляхами потрапили до редакції районної газети «Нове життя», пропонуємо читачам лише кілька епізодів, зафіксованих фотографами. Ними, завдячуючи сучасним технологіям, може стати будь-хто із ваших близьких, а значить наша нова рубрика може стати постійно діючою на сторінках часопису.
Не скупіться, поділіться своїм щастям із оточуючими, цим ви неодмінно примножите і свої найкращі хвилини буднів, свят…
***
Започатковуючи цей проект, ми свідомо уникаємо опису подій, дат і діючих осіб на них. Але наші майбутні автори за бажанням можуть описати власні епізоди та імена.
До ваших послуг наша електронна пошта і контактний телефон головного редактора, або будь-кого на вибір із працівників редакції.

Михайло ІСАК 

Ваш отзыв

Ваш коментар