- Нове життя - https://nz-ir.com -

ПОДАРУНОК РАЙОНЦІ – ПІСНЯ «ДАВАЙ ЗА «НОВЕ ЖИТТЯ»

Кожна людина має таланти. Якщо вона їх вчасно помічає і розвиває, то може досягти захмарних висот.
Випускники Сілецької ЗОШ І-ІІ ступенів Вадим Осійський, Денис Чіка та Василь Кинів вміють співати. І роблять це потужно, класно, майстерно…Вони доволі могутньо і переконливо «засвітились» на сцені. Свого часу стали переможцями районного конкурсу «Таланти багатодітних родин». Хлопці, безперечно, можуть сказати своє вагоме слово у музичному мистецтві, бо мають величезний потенціал. Хай так і станеться!
Цими юними талантами вже кілька років опікується вчителька музики Сілецької ЗОШ І-ІІ ступенів Антоніна Анатоліївна Глиба. Не жалкує для цього ні сил, ні часу. Вона закохана в музику, всередині неї нуртує творчий неспокій. Ця обдарована особистість кілька років тому здобула освітній ступінь магістра мистецтв. Завдяки своїй професійності та хисту допомагає юним співакам розкриватися на повну силу.
Іршавська районна газета «Нове життя» завжди старається помічати талановитих дітей, висвітлювати на сторінках їх здобутки. По можливості стимулює до самовдосконалення і допомагає їм втілювати свої мрії у життя. Разом з цими хлопцями, їх керівницею, «Ефект-студіо» реалізували спільний музичний проект «Давай за «Нове життя», який і пропонуємо Вашій увазі. Ідея проекту та слова пісні належать заступнику головного редактора районної газети «Нове життя» Івану Кополовцю. Пісню можна знайти за цією ссилкою: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=718105522109480&id=100017301151463

Вл. інф.