Версія для друку Версія для друку

МОЛОДІ – РЕАЛЬНІ ВАЖЕЛІ ВПЛИВУ

Один із способів залучення молоді до вирішення тих чи інших суспільних питань полягає у створенні молодіжних рад та врахуванні їх думки при прийнятті рішень. І дуже приємно, коли влада знаходить спільну мову з молоддю, налагоджує з нею тісний діалог. Як стало відомо з власних джерел, з цього приводу минулого тижня в Іршаві відбулася цікава і вагома подія. У міському центрі позашкільної роботи зібралися представники різних молодіжних організацій області. З ними поспілкувалися начальниця відділу регіональної молодіжної політики Міністерства молоді і спорту України Ірина Полєтуха, начальник управління молоді і спорту ОДА Павло Криндая, голова молодіжної ради при ОДА Роман Канюк.
Йшлося про варіанти співпраці та активізації молоді в суспільному житті, можливості випускників шкіл у цьому плані. Голова Іршавської молодіжної ради Михайло Штефаньо розповів про діяльність очолюваного ним дорадчого органу та поділився планами на майбутнє. Він вже найближчим часом має намір запропонувати перелік основних заходів до обласної програми підтримки молоді, на виконання якої передбачать кошти у відповідному бюджеті. Гості дали також цінні поради щодо порушеної теми, обговорили участь у різних семінарах тощо. Незабаром Іршавська молодіжна рада візьме участь у триденному семінарі у Воловці, про бажання приїхати на який заявила чимала кількість представників молоді області.
До речі, перед робочою зустріччю Михайло Штефаньо провів для гостей екскурсію містом, показав визначні місця та пам’ятники, презентував визначних особистостей краю.

Іван КОПОЛОВЕЦЬ

Ваш отзыв

Ваш коментар