Версія для друку Версія для друку

Результати півфінальних матчів Зимової першості району

16 серпня 2020 року з дотриманням всіх карантинних обмежень на дубрівському стадіоні “Дружба” відбулись півфінальні матчі Зимової першості Іршавщини 2020 року.
Першими на футбольне поле вийшли ФК “Заріччя” та “Виноградар” Великий Раковець. З початку гри територіальною перевагою заволоділи великораковецькі футболісти, але треба віддати належне заріцьким спортсменам, які стримали запал суперників і вже на 21 хвилині зустрічі Віктор Зан красивим ударом метрів з 25-ти вивів свою команду вперед! До кінця першого тайму повною ігровою та територіальною перевагою володів футбольний колектив із Заріччя! Початок другого тайму розпочався ідентично першому! “Виноградар” наполегливо атакував ворота суперника і це дало свій результат! На 41-ій хв. захисник зарічан Михайло Костак у своєму штрафному майданчику недозволеним прийомом зупинив нападників суперника, і арбітр справедливо показав “на точку”! 11-метровий удар взявся пробивати Василь Балог і не схибив! Решту часу ініціатива переходила від однієї команди до іншої, а втілити перевагу змогли лише зарічани. Володимир Томич на 55-ій хв. після прострілу партнера по команді забив переможний гол своєї команди! В останні 10 хвилин зустрічі “Виноградар” робив відчайдушні спроби зрівняти рахунок, але їм не вистачило як фізичних кондицій, так і футбольного везіння!
ФК “Заріччя” 2:1 “Виноградар” Великий Раковець
Другу півфінальну пару склали довжанська “Боржава” та ФК “Рокосово”. Нагадаю, що Зимова першість 2020 року, як і попередні роки, мала статус “відкритої”! Гра розпочалась на зустрічних курсах і перевагою володіли то одні, то інші. Перший тайм закінчився без забитих голів.
Другий тайм жвавіше розпочав представник із Хустщини! У складі “Боржави” було відсутньо ряд ключових гравців і тому тренерський штаб змушений був “закривати” позиції на полі гравцями, яким за 40!!! Хоча за іронією долі, саме такий гравець вирішить результат матчу! Тому, довжанським футболістам важко було протистояти значно молодшим за віком спортсменам з Рокосова! Футбольна дружина з Хустського району мала декілька непоганих миттєвостей для того, щоб забити гол, але надійно зіграли як захисники “Боржави”, так і голкіпер! Під кінець матчу всі вболівальники були подумками на пробитті післяматчевих пенальті, але з цим не був згідний старожил та лідер атак боржавців Баран Дмитро, який зумів використати одну з небагатьох нагод своєї команди!
“Боржава” Довге 1 :0 ФК “Рокосово”
Отже, у неділю 23 серпня 2020 року, на футбольному стадіоні “Дружба” в селі Дубрівка за бронзові нагороди позмагаються великораковецький “Виноградар” та ФК “Рокосово”! Головний трофей Зимової першості 2020 року розіграють між собою ФК “Заріччя” та довжанська “Боржава” !
Початок матчів о 15:00 к.ч. та 17 :00 к.ч. відповідно!

Михайло ЛЯЛЮК

Ваш отзыв

Ваш коментар