Версія для друку Версія для друку

ІРШАВСЬКИЙ МУЗЕЙ СТАВ ЗРАЗКОВИМ

Директор районного історико-краєзнавчого музею Андрій Світлинець вже давно заявив про себе як палкий шанувальник минувшини, традицій наших земляків тощо. Різними виправданими способами дістає цікаві й оригінальні експонати. Відчувається, що любить свою справу і присвячує їй чимало свого часу. І в тому, що музеєві присвоєно звання зразкового, очевидно, і його величезна заслуга. Відповідний наказ про це звання Міністерство освіти і науки України підписало 22 липня цього року.
Історико-краєзнавчий музей заснований у 2007 р. Після утворення у 2017 році Іршавської об’єднаної територіальної громади музей перейшов у підпорядкування Іршавського міського центру позашкільної роботи Іршавської міської ради, який створений на базі РБДТ.
Завдяки директору музею Андрію Андрійовичу Світлинцю заклад значно розширив свої експозиції. Він постійно бере активну участь у різноманітних культурно-просвітницьких заходах. На базі музею проводяться уроки з краєзнавства, експозиції часто у своїй роботі використовують педагоги.

Наш кор.

Ваш отзыв

Ваш коментар