Версія для друку Версія для друку

Феноменально штурмує ворота суперника, або «Клепле» голи, як лузають насіння соняшника

Юнак Іван Глушко із Сільця – яскравий приклад того, якого успіху можна досягти, коли обожнюєш своє хобі, котре може перерости у справу життя. Він змалечку захопився футболом. У свої шістнадцять років уже зібрав чудову колекцію нагород – понад шістдесят кубків та медалей із районних, обласних, всеукраїнських та й міжнародних поєдинків. В одному з попередніх номерів районна газета «Нове життя» писала про нього. Оскільки він серед юнаків має чи не найбільше нагород у районі, то ми теж вирішили хлопця відзначити. З нагоди Дня молоді та Дня Конституції наш колега Василь Шкіря вручив Івану диплом своєрідної книги рекордів «Нового життя».
Юнак «клепле» голи, як лузають насіння соняшника. Дається взнаки потужна школа перспективного тренера Сергія Білана, котрий, можна сказати, заклав фундамент футбольного майбутнього Івана. Саме у 2009 році у спортзалі в Сільці хлопець і почав займатися у цього тренера. Згодом захищав честь мукачівських «Соколят». Відтак знов чотири роки грав за сілецьку команду. Після цього представляв УФК «Карпати». Нині ж навчається в угорському футбольному коледжі СК «Торпо», водночас він виступає за цей клуб. На цьому Іван Глушко зупинятися не планує і постійно працює над собою.
Варто нагадати, що великих зусиль для розвитку футболу в Сільці докладає президент місцевого клубу, заступник голови районної федерації футболу, депутат райради Сергій Лупак. Він теж завітав до юнака разом з нами і вручив йому символічний кубок та хороший новенький м’яч.
Заслуговує на увагу, що проект своєрідної книги рекордів «Нового життя» започаткував головний редактор районної газети Михайло Ісак.

Іван КОПОЛОВЕЦЬ

Ваш отзыв

Ваш коментар