- Нове життя - https://nz-ir.com -

Он-лайн останній дзвінок – 2020

Вперше цьогоріч по всій країні останній дзвінок лунав не традиційно. І Іршавський заклад загальної середньої освіти № 2 − не став винятком. Дуже дивно було бачити класи, кабінети, вчительську, коридори і шкільне подвір’я порожніми. Здавалось, що і не канікули, і не вихідні − корективи вніс у буденність школи карантин, який змусив і вчителів, і учнів привчатись до нової форми навчання.
Як проводили свої дні учні і вчителі під час коронавірусу, можна дізнатися із відео, яке можна побачити в Інтернеті. Із життям школи відвідувачів сайту знайомлять ведучі вчителі навчального закладу Ганна Василівна Попович і Віктор Леонідович Юральник.
Дорослі стали ми, вчорашні  діти.
Дзвінок востаннє нам сьогодні продзвенить.
І можна з цього й справді порадіти,
Але чомусь сумною стала мить.
Нас пандемія змусила
навчатись дистанційно,
Так треба, розуміємо,
не розгубились ми.
Бо так хотілося зустрітись
разом, традиційно…
Побути трохи ще дітьми.
А що вже казати про відео, яке
підготували першокласники.
Наші любі вчителі,
кращі люди на землі
Переконатись в цьому враз,
Коронавірус змусив нас.
Сумно слухати відео-звернення директора Ганни Юріївни Гички:
– Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки! Цей рік вніс суттєві корективи у наше повсякденне життя. І нам всім доводиться змінювати наші звички, традиції, свята. Небезпечний вірус, звичайно, не дозволяє провести це свято традиційно. Адже безпека і людське життя – понад усе. Але останній дзвоник – 2020 року має бути виключенням. Життя триває! Завершується ще один навчальний рік. Щиро вітаю Всіх зі святом Останнього дзвоника!
Для багатьох учнів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися сил перед початком нового етапу навчання.
Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.
Бажаю, щоб цей шлях був сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, що Ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя і справжніми патріотами нашої країни! Бережіть себе і своїх рідних!
…Вперше останній дзвоник в школі пройшов он-лайн.

Василь ШКІРЯ.