Версія для друку Версія для друку

Вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя

8 травня в Україні вже традиційно відзначають День пам’яті та примирення, а 9 травня – 75-ту річницю Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, яка забрала життя мільйони людей в усьому світі.
В умовах карантину, запровадженого в країні, маємо дотримуватися усіх обмежень, адже нині в районі загроза розповсюдження  захворювання на коронавірус ще не минула. Але кожен з нас повинен пам’ятати події Другої світової війни, бути вдячними кожному солдату, які  пройшли пекло війни.
Ми схиляємо голову перед тими, хто віддав своє життя за рідну землю, перед сотнями тисяч наших земляків, які мужньо боролися на фронтах, самовіддано працювали на підприємствах у тилу, перед кожним, хто день за днем наближав довгождану перемогу. Ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя в роки Другої світової війни.
Із цієї нагоди керівники району та міста, силових структур, ветеранських організацій, учасники АТО поклали квіти та запалили лампадки до пам’ятника воїнам-визволителям та Пам’ятного знаку «Борцям за свободу і незалежність України, Героям Небесної Сотні та загиблим в АТО».
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув за світле майбутнє кожного із нас.

За матеріалами сайтів РДА і райради.

Ваш отзыв

Ваш коментар