Версія для друку Версія для друку

Навіть коронавірус не став на заваді добрих справ

Уже традиційно кілька років поспіль депутат районної ради, голова правління райспоживспілки Сергій Лупак проводить передвеликодні акції. Цьогоріч на заваді не став навіть небезпечний коронавірус.
– Навпаки, – каже Сергій Андрійович – ми не повинні залишати людей у час лиха самотніми, забувати про них. Особливо слід дбати про ветеранів праці та людей з обмеженими особливостями.Зважаючи на їх мізерну пенсію, ми маємо всіляко допомагати їм, сприяти тому, щоб вони відчули руку допомоги. Бо цьогорічний Великдень особливий – на долю країни випали великі випробування, які тільки спільними зусиллями можна перебороти. Саме з цією метою напередодні Воскресіння Христового ми провели акцію, під час якої до кожного додому завезли паску.
До речі, паски випечені в Сілецькій хлібопекарні. Про це подбала завідувачка пекарні Єва Михайлівна Петухова.
Крім того, він став організатором проведення у районі багатьох добродійних справ – передріздвяних акцій, постійно фінансово підтримує районні змагання зі спортивної ловлі риби, які проводяться на базі модернізованого відпочинкового комплексу в Іршаві. 8 Березня не забуває про жінок – щоразу вручає їм святкові подарунки. Не забуває народний обранець і про тих, хто звертається до нього і про фінансову допомогу, особливо хворі, бо не кожен має можливість придбати для себе ліки, які надто дорого коштують. Турбується і про те, щоб працівники очолюваного ним колективу з року в рік передплачували районну газету «Нове життя».

Василь ШКІРЯ

Ваш отзыв

Ваш коментар