- Нове життя - https://nz-ir.com -

ДЕПУТАТИ РАЙРАДИ ДОПОМОГЛИ МЕДИКАМ

Для вжиття невідкладних заходів щодо попередження розповсюдження коронавірусної інфекції 9 квітня скликали позачергове засідання двадцять дев’ятої сесії районної ради VІІ скликання. Враховуючи ситуацію, за пропозицією депутатів, засідання проведено у міському парку.
Народні обранці внесли зміни у програми розвитку й фінансової підтримки райлікарні, Іршавського центру первинної медичної допомоги, а також до рішення про районний бюджет. Ці зміни в основному стосувались збільшення фінансування на потреби медицини. Затверджено проект землеустрою щодо встановлення (зміни) меж населеного пункту с. Білки площею 1539,4000 га.
Було запропоновано включити в порядок денний та підтримати звернення депутатів районної ради: до органів обласної влади щодо виділення коштів для протидії поширенню та боротьби з наслідками коронавірусної інфекції; до Іршавської міської ради щодо можливості відновлення роботи міського ринку напередодні великодніх свят. Наприкінці засідання сесії заслухано інформацію в.п. голови райдержадміністрації Івана Мошколи про стан захворюваності на коронавірусну інфекцію в районі та вжиття невідкладних заходів щодо попередження її розповсюдження.

Вл. інф.