Версія для друку Версія для друку

Важка атлетика

Відкрита першість району пам’яті відомих іршавських штангістів – Василя Білака, Василя Бідзілі, Василя Карабиньоша успішно пройшла в спеціалізованому залі важкої атлетики Іршавської міської ДЮСШ серед юнаків та дівчат.
Присутніми на змаганнях були родичі відомих атлетів: Сергій Карабиньош, Ярослав Білак з сином Олександром, який представляв діда Білака, та родина Бідзілі В.В.
Переможцями у своїх вагових категоріях стали: Юрій Барзун, Микола Гребенщіков, Петро Біксей, Степан Урста – вихованці тренера Дмитра Шкарупи;
Олександр Булеца, Дмитро Маринець, Богдан Лендєл, Євгенія Лендєл, Богдан Лендєл, Василь Батів, Павло Чатий – тренер Юрій Світлик;
Володимир Мудранинець, Віталій та Владислав Химинці, Павло Пальок – тренер Іван Волошиновський, Ільницький ліцей.
Гостями змагань були судді національної категорії, патріарх важкої атлетики в Іршаві Ю.В. Бабич та Ю.К. Керечанин, Олександр Ігнатко.
Учасників змагань привітав ексголова РДА Віктор Товстий та вручив грамоти та медалі. А збірна команда району визначилася зі складом, який візьме участь в першості області серед юнаків та дівчат до 13 років в с. Коритняни Ужгородського району.
Після змагань учасники запалили свічку пам’яті та поклали квіти на могили В.Білака та В. Бідзілі.

Андрій Данканич.

Ваш отзыв

Ваш коментар