- Нове життя - https://nz-ir.com -

VII турнір пам’яті Юрія Лендєла

У неділю, 26 січня, у Климовицькій ЗОШ I-II ступенів відбувся турнір з настільного тенісу в світлу пам’ять колишнього директора школи Лендєла Юрія Івановича. У змаганнях взяли участь активісти та молодь села. Змагання розпочалися з урочистого відкриття турніру, на початку якого виступила директор школи Віталія Дмитрівна Лендел. Потім урочисту частину продовжив син покійного Юрія Івановича – Сергій Юрійович та учні школи. В кінці урочистої частини вчитель фізичного виховання школи Дмитро Дмитрович Шаленик пояснив хід змагань та подав сигнал для початку турніру. Приємно, що турнір зібрав і згуртував разом майже всю молодь села, адже всі шанувальники ракетки отримали змогу позмагатися за звання кращих тенісистів села та отримати нагороди. У спорті є завжди переможці і переможені, але тим не менш, завжди повинна перемагати дружба. І це дійсно так, адже турнір пройшов на найвищому рівні, всі учасники були задоволені, кожен по справедливості оцінив свої можливості. Приємно, коли колишні учні Юрія Івановича і, взагалі, учні нашої школи показують хороші результати, а ще більш приємніше, коли учні стають кращими за своїх вчителів.
Цьогорічним переможцем турніру у вищій лізі став колишній учень школи Артур Паук, II місце – Дмитро Шаленик, III місце розділили Станіслав Кампо та Віталій Продан.
У нижчій лізі I місце виборов Віталій Паук, II місце – Сергій Бідзіля, III місце розділили Анатолій Кампов та Віталій Цільо.
Усі призери та переможці були нагороджені грамотами й медалями. Хочеться висловити подяку всім учасникам та організаторам турніру (Дмитру Шаленику, Івану Ленделу та Івану Котубею).

А.Цільо,
педагог-організатор Климовицької ЗОШ I-II ст.