Версія для друку Версія для друку

СКІЛЬКИ ЩЕ ТРЕБА ПРОЛИТИ КРОВІ ЗА ПОРЯДОК У ДЕРЖАВІ?!

Двадцять перше листопада ввійшло в історію як переломний і вікопомний день боротьби за краще і світле майбутнє. Якщо Помаранчева революція обійшлася без кровопролиття, то під час Революції Гідності загинуло чимало людей. Саме завдяки таким постатям ми маємо можливість сьогодні працювати на благо своїх сімей та розвиватися.
Минулого четверга віддати шану загиблим під час Революції гідності біля пам’ятника Героям Небесної сотні зібрався доволі велелюдний мітинг-реквієм. Як і належить, відкрили його виконанням Гімну України. Голова райдержадміністрації Олександр Горін, голова районної ради Віктор Симканинець, керівники служб району, представники громадськості поклали квіти до підніжжя монумента.
Відтак розлогий історичний екскурс про ці вікопомні події зробив директор районного історико-краєзнавчого музею Андрій Світлинець. Його виступ змусив багатьох замислитися над цими віхами уже нашої історії, яка певним чином відгукується і нині.
Змістовний патріотичний вірш пронизливо розповіла вихованка гуртка художнього слова села Заболотне Наталія Вийбер. Ведучою заходу була Марина Максим. На жаль, не було проведено панахиди за загиблими.
Нас часто називають «бандерівцями». Подібні свята дають нам можливість не забути про цей дух.

Іван КОПОЛОВЕЦЬ.

Ваш отзыв

Ваш коментар