Версія для друку Версія для друку

«Тут починається Європа»

Саме таке гасло пропонують встановити жителі Арданова біля вказівного знака в Дунковиці, що показує напрям до їхнього села. Та й справді, коли ще дорога Хуст-Мукачеве була у вкрай занедбаному стані, до Арданова вона була, як на київському Хрещатику.
Та і сільські дороги в цьому селі найкращого ґатунку. Сільський голова Арданова – Михайло Станинець ще за першої каденції взявся за ремонт доріг. Наймасштабнішої реконструкції зазнала головна сільська дорога. Від завулку, що веде до колишньої колгоспної контори, а далі до розвилку Пумпа, мозаїчну шашку зняли, полотно дороги підсипали майже на метр і знову уклали її на місце. Упорядкували кювети, містки для стічної води. Далі – більше. Приведено в порядок всі бічні дороги. Навіть до компактно розташованого ромського поселення пролягла першокласна асфальтна дорога. Щорічно робився поточний ремонт дороги, що йде до села із Дунковиці. Почищено кювети, ведеться догляд за прилеглою територією, вздовж дороги висаджено цілу алею каштанів.
А вже в другій каденції Михайло Станинець, за рахунок інвесторів, які хочуть здійснювати бізнес на території села, домігся капітального ремонту дороги до села, що обійшлося в суму, яка перевищує десять мільйонів гривень. Тепер цією дорогою хоч яйце коти – не розіб’ється.
Подбав турботливий голова і про соціальні об’єкти в Дунковиці та Мідяниці, що входять до складу сільради. А до Мідяниці, завдяки його старанням, дорога не гірша, як до Арданова.
Нещодавно депутати Арданівської сільради визначилися, що села Арданово, Дунковиця, Мідяниця готові стати частиною майбутньої Кам’янської об’єднаної територіальної громади. Вибори відбудуться наприкінці грудня. До цього часу виборці від Дунковиці й до Хмільника мають визначитися із кандидатурами на пост голови об’єднаної громади.
Одним із перших кандидатів на цю посаду мав би стати Михайло Станинець. Це не агітація, це констатація факту.

Михайло ЦІЦАК.

Ваш отзыв

Ваш коментар