- Нове життя - https://nz-ir.com -

Накурто

У Білках засідали народні обранці

Днями відбулася сесія Білківської сільської ради. Провів її сільський голова Василь Зейкан. Було розглянуто депутатське звернення Олександра Попдякуника, який порушив питання облаштування вулиць після їх пошкодження внаслідок нещодавньої негоди, та підтримано депутатський запит Івана Кополовця, котрий клопотав щодо фінансової підтримки обдарованих дітей села, зокрема Марії-Кароліни Поп й Володимира Горзова.
Народні обранці внесли також зміни до бюджету. Зокрема, згідно з рішенням сільської ради виділили кошти для співфінансування на закупку матеріалів та їх доставку для благоустрою Білківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2. Спрямували також гроші на придбання та встановлення дверей в ДНЗ №2, що у присілку Ковбасово. Затверджено звіт про виконання сільського бюджету за І півріччя цього року. Прийнято низку рішень, що стосуються земельних питань.
Вл. інф.

Відпочили
в «Гармонії»

Нещодавно відбулося закриття табірної зміни в дитячому оздоровчому закладі «Гармонія», який цьогоріч завершив 27 сезон. Його організатором та засновником є Закарпатська обласна профспілкова організація працівників культури (голова – член ради ФПУ Наталія Товтин), а незмінним керівником – директор Чинадіївської дитячої школи мистецтв Михайло Фендик. Головною метою діяльності табору є сприяння розвитку юних талантів, закріплення творчих нахилів у дітей.
Приємно, що в дитячій оздоровниці з ініціативи голови райкому профспілки працівників культури Оксани Сідор було організовано ще одну зміну – для дітей працівників галузей культури, під час якої гарно відпочили і зміцнили своє здоров’я 12 дітей з нашого району. Це відпочивальники із сіл: Довге, Заболотне, Климовиця, М. Розтока, Осій та інших. До речі, путівка в оздоровчий табір «Гармонія» цього літа була найдешевшою серед усіх дитячих оздоровниць нашого краю.
Наш кор.