Версія для друку Версія для друку

«БРОНЬКА» ЗДОБУЛА БРОНЗУ У ГАЛИЧИНІ

Вже не перший рік проводиться Міжнародний дитячо-юнацький турнір по футболу «Галицькі канікули». Традиційно в ньому беруть участь наші найменші земляки із дитячо-юнацького футбольного клубу «Бронька-Довге». Цього літа в другій декаді серпня столиця Галичини гостинно приймала вісім юнацьких команд 2011-2012 років народження.
Найменші вихованці тренера В’ячеслава Шуста розпочали змагання із розгромним рахунком 6:0 у зустрічі із київською командою «Алмаз». Правда, вже наступна гра показала всю підступність спортивної Фортуни, коли ми програли. Потім — знову перемога. Черга виграшів і програшів супроводжувала єдину закарпатську футбольну дружину у Львові. Та й найбільшою гіркотою позначена напівфінальна зустріч із львівськими «Карпатами», які в запеклій боротьбі здолали броньківчан з мінімальним відривом у рахунку – 3:2. З таким самим рахунком ДЮФК «Бронька-Довге» здолала земляків своїх кривдників ФК «Львів» і тим самим здобула бронзові медалі турніру.
До Львова їздило 17 вихованців клубу і більше десятка батьків поїхали підтримати їх. У команді представлені діти Броньки, Сухої, Довгого, Приборжавського, Кушниці, Лукова і навіть із сусідніх райцентрів – Сваляви і Берегова.
У активі наших юних земляків є і чимало перемог у подібних турнірах, тож нехай і надалі їм щастить у змаганнях.

Михайло ІСАК

Ваш отзыв

Ваш коментар