Версія для друку Версія для друку

Споживча кооперація набирає обертів

За останні два роки споживча кооперація та підприємці використали понад 5 мільйонів гривень на модернізацію торгових підприємств Іршавщини. На сучасний інтер’єр витрачено понад один мільйон гривень.
Зокрема, нещодавно відкрито новий маркет «Берізка» на трасі Мукачево – Рогатин в с. Сільце. До речі, на його відкриття завітав і голова Закарпатської облспоживспілки Василь Цап, який сказав, що таких торгових точок в області не так уже й багато. Хоч голова Іршавської райспоживспілки Сергій Лупак – керівник молодий, однак йому не бракує бачення перспективних сучасних проектів. Він тут, у провінційній Іршаві, творить те, що можна побачити у великих містах нашої країни і навіть за кордоном. Споживча кооперації оновлюється. Бажаючі у цьому маркеті можуть насолодитися чашкою запашної кави, вгамувати спрагу охолоджуючими напоями, а також придбати продовольчий і промисловий крам, товари побутової хімії та ін.
Повним ходом йде розвиток туристичної галузі. Про це свідчить готельно-ресторанний комплекс, який гостинно відкрив свої двері торік. Знаходиться він при виїзді з Іршави у напрямку Сільця. Раніше тут було підсобне господарство. Тепер гостей і туристів запрошують затишні та комфортні приміщення та багато цікавинок на території ПСК «Тиса».
– Ми робимо все для того,щоб відвідувачі залишалися задоволеними, – каже голова райспоживспілки Сергій Лупак. – Створюємо для них всі належні умови. Насамперед тут можна гарно і приємно відпочити. Працюємо за кількома основними напрямками. Це спортивне рибальство і розвиток туризму. Також проведено кілька змагань із риболовлі серед людей з обмеженими можливостями. До речі, усі послуги для них надаємо безплатно.
Відрадно, що є в нас у районі такі дбайливі господарі як Сергій Лупак. З ними – майбутнє.

Василь ШКІРЯ.

Ваш отзыв

Ваш коментар