- Нове життя - https://nz-ir.com -

Як мить, минув цей рік навчальний…

До останнього шкільного дзвоника із нетерпінням готувалися учні і вчителі Іршавського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2. Особливо старанно налаштовувалися до цієї надзвичайно важливої події випускники. Ще б пак: для них востаннє звучить цьогоріч мелодія малинового дзвоника, завершилися великі шкільні перегони, а вже із завтрашнього дня почнуть торувати стежку у велике життя. Для когось це продовження навчання у виші, а хтось піде працювати. Атестати про закінчення школи одержать 31 одинадцятикласик.
Про цю урочисту подію учениця 4-А класу Єва Ботош написала вірша, який зачитала на урочистій лінійці з нагоди свята «Останнього дзвоника».
Ще один рік промайнув у турботах
І подорослішали за рік ми знов
Занурювались у контрольних роботах,
Заплутались серед  знань оков.
Але колись про ці дні  пригадаємо,
Вже весняне сонце  світи в путь,
Бо,вже ніколи, ми  це добре знаємо –
Наш шкільний  дзвоник не забуть!
Уже за давньою традицією подвір’я школи було гарно прибрано, різнокольорові кульки, особливо багато було синьо-жовтих, нагадували про урочистості. Із самого ранку линули мелодії, доносився веселий дитячий сміх. Окрім учнів було багато також батьків, гостей школи.
Із словами вітання до присутніх звернулися директор школи Ганна Гичка, міський голова Степан Бобик, начальник відділу освіти Іршавської ОТГ Любов Сокач, директор Іршавського МЦПО Юрій Буряс. Право надати останній дзвоник було надано учню 11-А класу Євгену Чорноличаку та учениці 1-А класу Марії Чемак.
На свято завітали також учасники духового оркестру Іршавської дитячої школи мистецтв та вокально-етнографічний колектив «Мареті» з Грузії, які подарували присутнім,а їх зібралося доволі чимало, святкову концертну програму.

Ганна ГЛУШКО,
вчителька Іршавської ЗЗСО №2.