- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЗАТВЕРДЖЕНО ПРОГРАМИ

28 травня відбулося засідання двадцять другої сесії районної ради VІІ скликання.
Попередньо проводилися засідання профільних комісій, спільне засідання комісій та президія, під час яких депутати вносили свої пропозиції з питань порядку денного та проектів рішень. У роботі сесії взяли участь працівники виконавчого апарату районної ради, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ і служб району, правоохоронних органів, сільські голови, громадськість.
Перед затвердженням порядку денного присутні вшанували пам›ять загиблих бійців, які захищають країну в зоні проведення антитерористичної операції.
Голова ради коротко інформував про виконану роботу депутатами у міжсесійний період, озвучив зміни та доповнення до порядку денного сесії.
Депутатами районної ради затверджено комплексну програму забезпечення безпеки громадян шляхом виправлення засуджених та запобігання ними повторних злочинів на території району на 2019-2021 роки, Програму забезпечення обробки інформації з нарахування та виплати соціальних допомог та компенсацій на 2016-2020 роки у новій редакції, підтримано питання «Про реорганізацію комунального закладу «Іршавська районна лікарня» Іршавської районної ради Закарпатської області шляхом перетворення у комунальне некомерційне підприємство «Іршавська районна лікарня» Іршавської районної ради Закарпатської області», а також внесення змін до Програми культурно-мистецького розвитку Іршавського району на 2017-2019 роки, до рішення районної ради від 18 грудня 2018 року № 442 «Про районний бюджет на 2019 рік»(із змінами від 05 лютого, 11 квітня 2019 року), затверджено звіт про виконання районного бюджету за січень-березень 2019 року.
Народні обранці підтримали ряд майнових питань. Зокрема, затвердження розпоряджень голови районної ради, питання «Про дострокове розірвання за згодою сторін договору оренди № 655 від 05.04.2016р», «Про передачу в оренду нежилих приміщень в будівлях спільної власності територіальних громад сіл, міста району», «Про продовження терміну дії оренди № 302 від 12.09.2013 р.». А також «Про затвердження фактичних витрат на копіювання або друк документів, що надаються за запитом на інформацію та порядку їх відшкодування та використання».
На завершення депутати районної ради заслухали інформацію голови РДА щодо наслідків паводку в Іршавському районі.
Прес-служба райради.