Версія для друку Версія для друку

СЕСТРИ: BUSINESS-WOMENS

Ці дві статечні красиві і миловидні жінки – рідкісний феномен для нашого невеличкого, як для Закарпаття, райцентру. Щонайперше вони легко спростовують тверду переконаність багатьох, що родичі майже ніколи не ведуть спільні проекти у бізнесі, по-друге, вони стали успішними у обраній ще з юності професії, що по правді не завжди всім вдавалося.
Дванадцять років тому «Нове життя» писало про сестер Любов Галас та Ганну Жідов. Всі, хто їх знає, а знає їх надзвичайно багато людей, особливо жінок у районі, адже їх торговий центр розташований при вході на іршавський автовокзал, не дадуть збрехати: за цей час, зовнішньо, вони практично не змінилися. До того ж привітні, завжди з приємною посмішкою, якою щодня приймають і проводжають покупців різного віку, характеру і настрою. Аби не зурочити, припустимо, їх справи йдуть ніби непогано, адже торгові площі розширили, створили нові додаткові робочі місця.
Їх чоловіки трудяться поруч із ними, та, здається, обидві домінують у справах. Проте яка різниця хто, головне, аби справи йшли гаразд.

Михайло БОРЖАВСЬКИЙ.

Ваш отзыв

Ваш коментар