Версія для друку Версія для друку

Що зробили за минулий рік? Прозвітував голова райдержадміністрації

Днями відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації, яку очолює Володимир Горзов. Було розглянуто низку злободенних питань. Насамперед заслухали й обговорили звіт голови райдержадміністрації Олександра Горіна про роботу очолюваного ним органу за минулий рік.
Він охарактеризував соціально-економічний розвиток району, зокрема проаналізував процеси і результати роботи в промисловості, агропромисловому комплексі, будівництві, культурі, туризмі, освіті, медицині, інфраструктурі, спорті, підприємництві, екології, природокористуванні, зовнішньоекономічній діяльності тощо.
Якщо є бажання ознайомитись із повним варіантом звіту про роботу райдержадміністрації за минулий рік, то це можна зробити на сайті облдержадміністрації за посиланням: https://carpathia.gov.ua/sites/default/files/imce/190222_zvit_irshava.pdf
На засіданні громадської ради при РДА також йшлося про транспортне перевезення пільгової категорії населення, встановлення пандусу біля входу у райстоматполіклініку.
Активну участь в обговоренні порушених питань взяли голова райради ветеранів України Петро Король, його заступник Василь Коцан, голова районного товариства людей з особливими потребами Михайло Ісак, настоятель Свято-Петро-Павлівського православного храму м. Іршава о. Василій Ігнат. Вони наголошували на необхідності спортивних майданчиків із штучним покриттям, контролі за якістю виконання капітальних ремонтних робіт на дорогах, створенні районного радіомовлення, організації забезпечення паливом населення району, приділенні уваги роботі сільських бібліотек та клубів, компенсації жителям Броду та Дешковиці збитків, завданих під час минулорічного градобою тощо.
За підсумками засідання громадською радою при райдержадміністрації прийнято відповідні рішення.

Іван КОПОЛОВЕЦЬ

Ваш отзыв

Ваш коментар