- Нове життя - https://nz-ir.com -

Іршавські поліцейські:

виявили 14 п’яних водіїв
З початку року працівники груп реагування патрульної поліції Іршавського відділення поліції  задокументували 14 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння та 314 випадків порушень правил дорожнього руху.   
Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерували до суду для прийняття остаточного рішення.

… вилучили набої та
саморобний кастет
За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами працівники Іршавського відділення поліції розпочали слідство.
Працівники поліції у 19-річного хлопця в одному із населених пунктів району виявили та вилучили 62 набої до автоматичної зброї та металевий кастет. Вилучене скерували на дослідження експертам. 
За ознаками ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України розпочато  слідство. Все вилучене направлено на експертизу.

…розшукали підозрюваних у скоєнні крадіжок
Правоохоронці розшукали двох підозрюваних у скоєнні майнових злочинів. За даними фактами розпочаті кримінальні провадження.
Менше ніж за добу працівники сектору кримінальної поліції  Іршавщини встановили особу підозрюваного у викраденні планшета, що належить 24-річному місцевому мешканцю. За фактом майнового злочину, скоєного 29-річним іршавчанином, слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України.
Планшет вилучили та після проведення необхідних слідчих дій повернуть власнику.
У місті Іршава працівники кримінальної поліції встановили особу,  яка  з гаманця односельця викрала гроші. Крадієм виявися 54-річний мешканець села Брід. За фактом злочину (ч.1 ст.185 ККУ) триває розслідування.

Віта Горзов,
Іршавське відділення поліції