- Нове життя - https://nz-ir.com -

ЕСТАФЕТА ДОПОМОГИ

Ділові підприємливі жителі Приборжавського завжди відзначалися не тільки вмінням на належну висоту поставити власну справу, але й по-розумному і благородно розпоряджатися заробленими коштами. Впродовж десятиліть цю свою шляхетну рису вони застосовували, надаючи матеріальну допомогу учасникам ІІ-ої Світової війни, ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, учасникам бойових дій в зоні АТО та ОСС.
Цього року на одне із дванадцяти найбільших християнських свят – Стрітення Господнє – припала також тридцята річниця виводу обмеженого контингенту радянських військ із Республіки Афганістан. Підприємці Михайло Михайлович Ісак, Юрій Михайлович Ісак, Андрій Михайлович Ісак, Михайло Михайлович Петровцій, Борис Михайлович Сабадош та Іван Дмитрович Гирба як щирі православні та добросердечні земляки фінансово та матеріально допомогли відзначити на високому організаційному рівні цю пам’ятну дату в історії, з якою безпосередньо пов’язані долі багатьох приборжавських родин.
Члени Української спілки ветеранів війни в Афганістані із Приборжавського назавжди в пам’яті збережуть щиру сердечну вдячність своїм благодійникам, хто належним чином розділив із ними радість про мирне завершення неоголошеної війни у далекій азійській країні.
Від їх імені та від себе особисто,

Віктор Шпортень,
Приборжавський сільський голова, ветеран
війни в Афганістані.