Версія для друку Версія для друку

Най…рідніша сусідка

Кажуть, що сусіди – найближчі родичі. А ще стверджують, що коли маєш порядних сусідів – це справжнє щастя…
Доля так склалася, що нам справді поталанило: нашими сусідами в Іршаві майже 30 років є найпорядніші родини в Іршаві – Случаки й Мереничі. Але не слід забувати ще таку істину: якщо чоловік у сім’ї – голова, то дружина – шия. Саме про Людмилу Василівну Случак нам хочеться розповісти, адже 30 січня вона святкувала свій ювілей – прекрасне життєве повноліття.
Понад 30 років тому приїхала працювати на Іршавський абразивний завод за направленням молодий спеціаліст після закінчення вишу. Вдома, на Житомирщині, залишилися батько, мати, рідна сестра.
А згодом – кохання, одруження, народження Майєчки та Вадимчика.
Чоловік, Алім Георгійович, працював на відповідальних посадах заводу, а молода дружина теж не відставала від свого коханого.
Маленькі діти росли, а вона, як бджілка, встигала всюди, бо в родині панували кохання, згода, взаємоповага.
Діти отримали вищу освіту (донечка – юрист, син – ландшафтний дизайнер), але Бог ще й обдарував їх неабияким талантом – обоє чудово малюють.
Зазвичай, люди дбають про своїх рідних, але щоб оточити чужих людей (хай навіть і сусідів) не тільки повагою, а й щоденною турботою, любов’ю – де таке видано!
Людмила Василівна обдарована багатьма талантами. Не тільки цифри, звіти їй легко підкоряються, а й куховарство, креслення, домашній затишок . Та справжнє її захоплення − квіти − кімнатні і у відкритому ґрунті.
Всі іршавчани, які проходять повз її невеличкий город, не можуть відірвати погляду від чудового килиму нічної феї, чи трояндових кущиків, чи чарівних жоржин, а чи від різнокольорових лілей… А ще любить вона ділитися цією красою із друзями, сусідами і знайомими.
Скажіть, друзі, чи не таку саме людину вважають найріднішою?
Наталія ГЕЦКО,
сусідка.

Ваш отзыв

Ваш коментар